Bernáthé lett a kapitányi karszalag

Belek – Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a törökországi edzőtáborban választották meg a DVSC-TEVA csapatkapitányát: a tavalyi második helyet követően ezúttal Bernáth Csaba kapta a társaktól a legtöbb voksot, Berni veheti tehát át a karszalagot az eddigi „csékától”, Kiss Zoltántól.

A kedd esti vacsorát követően megtartott szavazáson a második legtöbben Bodnár László mellett törtek lándzsát, Boci lesz tehát a helyettes, míg a harmadik helyen a montenegrói hálóőr, Vukasin Polekszics végzett.

– Nagyon boldog vagyok és óriási megtiszteltetés számomra, hiszen a csapattársak választottak kapitánnyá – nyilatkozta Bernáth a Naplónak. – Számítottam rá, hogy kapok majd néhány szavazatot, de arra nem, hogy az első helyen sikerül végeznem.

Ez a titulus nagyobb felelőséget ró rám, de abban is biztos vagyok, hogy ez még jobb teljesítményre sarkall majd a jövőben. Egy csapatkapitánynak sok feladata van a pályán és a gyepen kívül is, igyekszem ezeknek a kihívásoknak megfelelni, bár úgy vélem, hogy olyan vezéregyéniség, mint Sándor Tamás, nincs még egy debreceni csapatban – hozta szóba a bő egy esztendeje visszavonult népszerű Tobét.

– Nem szabad elfelejteni, hogy rajtam kívül még két ember is bekerült az első háromba: Boci és Polekszics, velük együtt alkotjuk a játékosbizottságot, amelynek szintén a játékosok érdekképviselete a legfontosabb feladata, illetve az, hogy egy olyan erős kohéziót alakítson ki, ami az együttest igazi közösséggé formálja.

T.N.

Beleki napló. Hírek a Loki törökországi edzőtáborából:

  • Özönvíz után Belekben
  • Laczkó Zsolt csak a mának él
  • Olasz szakember a Lokinál
  • A vihar átírta a programot Belekben
  • David Platt tragédiája – Útinapló Belekből
  • Szexi Lokisták Törökországból
  • Édes a pihenés – Útinapló Belekből