Bernáth Bence a dobogó tetején állt

Bernáth Bence a dobogó tetején állt
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Kiemelkedően szerepeltek a Vénkerti Diáksport Egyesület tornászai a KALOTHERM KUPÁN. Az első sikeres verseny után folytatódtak a Vénkerti Diáksport Egyesület tornászainak versenyei.

Budapesten, a Ferencvárosi Torna Club rendezésében került lebonyolításra a gyermek kezdő csapat és egyéni verseny. Kilenc csapat indult a kupaversenyen és a negyedik helyet szerezte meg a Vénkerti Diáksport Egyesület tornászcsapata. Egyéni versenyben 59 versenyző közül kimagasló eredmény született, Bernáth Bence holtversenyben első lett és Szabó Károly pedig hatodik helyezést ért el, mind a két tornász nagyon szép gyakorlatokat mutatott be. Kiemelkedő volt Buzsik Máté teljesítménye, aki nem régen kezdte el a tornasportágban az edzéseket és ezen a versenyen már részt tudott venni. A csapat tagjai: Tóth Dávid, Buzsik Máté, Magyar Szabolcs, Kiss Ákos, Szabó Károly, Bernáth Bence.

A Penta kupa is lebonyolításra került a Ferencvárosi Torna Club rendezésében. Nagyon erős mezőny volt a versenyen. A fiatalabb korosztályban Széles Dániel, Bernáth Bence, nagyon szépen szerepeltek, jó gyakorlatokat mutattak be a versenyen, 42 induló volt, 17. és a 21. helyett szerezték meg. A serdülő korcsoportban Mozga Csaba és Dezső Norbert képviselte a Vénkertes tornászokat.Sporthírek


hirdetés