Bernadett, a Hajdú Online szépe: megszeppent kezdet után immár magabiztosan

Akt.:
Csősz Bernadett átvehette a június szépének járó ajándékunkat
Csősz Bernadett átvehette a június szépének járó ajándékunkat - © Fotó: Matey István
Debrecen – Önbizalmat – ez a legfontosabb, amit Csősz Bernadett kapott a nap szépe fotózástól.

„Megerősített, amikor megláttam magam ezeken a minőségi képeken, aztán az is amikor láttam, hogy hányan lájkolják a Hajdú Online Facebook-oldalán. Feldobott a sok pozitív visszajelzés, magabiztosabb lettem tőlük.”

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

Bár a fényképeken ennek nyoma sincs, a debreceni fiatalnak most először nyílt lehetősége profi fotózáson részt venni, egy barátnője invitálta a fotózásra. Janics Attilával egy elegáns debreceni hotelben találkoztak, egy harmadik lány társaságában.

Kissé meg voltam szeppenve. Nem tudtam, hogyan érdemes beállnom, hogyan mutathatom a legelőnyösebb oldalam. Attila segített ebben és sokat viccelődött, hogy oldódjak. Jó hangulatú volt a találkozás, a végére egészen felszabadult lettem.”

– Tetszik ez a pálya, bár magasabbnak kellene lennem, hogy nemzetközi szinten ezzel foglalkozhassak. Azért nem adom fel, remélem van helyem itt, szívesen lennék arcmodell is akár – mondta, se erre karakteres orcáját tekintve, bizonyára minden esélye meg is van.

Fotók: Janics Attila Fotók: Janics Attila ©

Bernadett a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiumában a közgazdasági szakon érettségizett, a nyáron dolgozik, szeptembertől pedig pénzügyi- számviteli ügyintéző tanfolyamot kezd. Négy éves kora óta a sport volt legfőbb időtöltése, – aerobikozott, atletizált, kézilabdázott – egy gerincműtét nyomán azonban egy ideje kímélnie kell magát, nem folytathatta a komoly sportolást.

Szabadidőmben ezért barátokkal vagyok, mozizunk, bulizunk és remélem egyre több fotózáson vehetek részt. Az ajánló képsorom megvan, a nap szépe fotózásnak hála.”

S most egy strandolást is beilleszthet a programba: a Hajdú Online-on az ő fotósorát nézték meg a legtöbben júniusban, a hónap szépeként pedig egy hajdúszoboszlói fürdőbelépővel jutalmaztuk.

HBN–HABE


Nap szépe fotózásra jelentkezni a haon@inform.hu e-mail címen, vagy a Hajdú Online-on lehet.


Bernadett, a nap lánya
Debrecen - Bernadett debreceni diáklány. Imádja a laza, sportos ruhákat. Szabadidejében szívesen jár moziba. Kedvenc színésze Nicolas Cage. Fotó: Janics Attila

Nagy Ramóna
Debrecen - Oldott hangulatú, kellemes óra volt, a fotós szimpatikus, egyáltalán nem tolakodó, segített a beállásokban, a helyszín gyönyörű, a végeredmény pedig egy professzionális képsor, melynek néhány darabja a saját modell-portfóliómba is belekerült – így emlékszik a huszonegy éves Nagy Ramóna a ...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .