Berettyóújfalui sikerek a Scitec RAW Fekvenyomó Kupán

Berettyóújfalui sikerek a Scitec RAW Fekvenyomó Kupán
© Fotó: Bihari SE
Debrecen – Május 27-én a Lillafüredi Sport- és Kalandpark adott otthont az idei év első Scitec RAW Fekvenyomó és Felhúzó Kupájának, mely az ország legnagyobb létszámú szabadidős erőversenye.

Berettyóújfalut a Bihari Szabadidő és Sportegyesület hat versenyzője képviselte. A hat bihari fekvenyomó összesen négy első, két második és egy negyedik helyezést szereztek.

Két elsőséget szerzett Kozák László, aki a -60 kg-os súlycsoportban az ifjúsági és a felnőtt korcsoportot is megnyerte 140 kg-os teljesítménnyel. László ezzel a teljesítménnyel az ifjúsági abszolút bajnoki címet is megszerezte, melyért értékes tárgyjutalomban részesült. Első helyezést szerzett még Ungai János a masters I. korcsoport -80 kg-os súlycsoportjában 147,5 kg-mal, és Mohácsi Zsolt a masters II. korcsoport -100 kg-os súlycsoportjában 165 kg-mal. Második lett a junior korcsoport -110 kg-os súlycsoportjában versenyző Bónis István Dániel 172,5 kg-mal, valamint Kovács Pál a masters II. korcsoport +110 kg-os súlycsoportjában 145 kg-mal. Előkelő negyedik helyezést ért el Somogyi Sándor masters I. korcsoport -90 kg-os súlycsoportjában 132,5 kg-os teljesítménnyel.

– Bihari SE –