Videó: Ütöttek és raboltak a gyanú szerint

Videó: Ütöttek és raboltak a gyanú szerint
© Forrás: YouTube / police.hu
Berettyóújfalu – A gyanúsítottak megverték és kirabolták a 17 éves berettyóújfalui áldozatukat – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek.

A rendőrségre tett bejelentést egy férfi 2018. április 15-én 6 óra körül arról, hogy fiát Berettyóújfaluban három személy megverte és kirabolta – olvasható a police.hu-n megjelent tájékoztatásban. A közlemény szerint a rendőrök meghallgatták a sértettet, majd a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőket. A nyomozók elfogták a 15, 16 és 22 éves fiúkat, akiket előállítottak a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A biharnagybajomi, bihartordai és berettyóújfalui lakosok a megalapozott gyanú szerint cigarettát kértek, majd megütötték és elvették a fiú mobiltelefonját, valamint készpénzét is – derül ki a közlésből. Mint írják, miután a sértett vissza akarta kérni értékeit, újra bántalmazták. A rendőrök a három támadót bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2018. április 18-án elrendelt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben csoportosan elkövetett rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszának végéhez értek, és az iratokat átadták az ügyészségnek.Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés