Videó: Csalhatott az újfalui közös képviselő?

Akt.:
Videó: Csalhatott az újfalui közös képviselő?
© Forrás: tenyek.hu
Berettyóújfalu – Feljelentették a lakók a közös képviselőt egy berettyóújfalui társasházban, mert szerintük becsapja őket.


A lépcsőház borzalmas állapotban van, ezért elhatározták, hogy felújíttatják. Több árajánlat is érkezett, de a közös képviselő nem hajlandó azokat megmutatni a lakóknak, egyedül döntött. És az árajánlat, amelyet teljesen önkényesen elfogadott, a lakók szerint megfizethetetlen. A rendőrség nyomoz. A Tények riportja:


Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít az idős, egyedülálló emberek védelmére, hiszen életkori sajátosságaikból adódóan kiszolgáltatottabbak és fokozottabban veszélyeztetettek bizonyos bűncselekményekkel szemben. A Berettyóújfalui és Püspökladányi Rendőrk...

Modernebb környezetben gyógyíthatnak
Berettyóújfalu - Több mint húszéves gépeket is lecseréltek a költségek csökkentése érdekében. Két – összesen több mint 230 millió forintos – beruházás következményeként jelentősen javulni fog a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház energiafelhasználása – hangzott el a szerdai, helyszíni sajt...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés