Videó: Attól féltek Újfaluban, hogy felrobban az egész utca

Akt.:
Videó: Attól féltek Újfaluban, hogy felrobban az egész utca
© Forrás: Tények
Berettyóújfalu – Álmukból keltett embereket menekítettek ki gázömlés miatt hajnalban Berettyóújfaluban, harminc embernek kellett azonnal elhagyni az otthonát. Egy társasház melletti gázcsonkból ömlött a gáz.

A helyiek szerint várható volt, hogy előbb-utóbb baj lesz, mert a gázcsonk védtelenül állt a járdán. Szerintük ráadásul valakik szándékosan tették tönkre, és okoztak életveszélyt. A Tények riportja.

Forrás: Tények


Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar - Gázcsonkból ömlött a gáz vasárnap hajnalban Berettyóújfaluban, a Mártírok utcában. A katasztrófavédelem ügyeletese az esettel kapcsolatban arról tájékoztatott, hogy a berettyóújfalui tűzoltók és a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a helyszínre. A gázcs...

Illusztráció: Matey István
Budapest - Gázkiáramlás miatt két társasházat kellett kiüríteni Berettyóújfaluban, a Mártírok utcában vasárnapra virradóra, a hatóságok a környező utcákat lezárták a forgalom elől - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. Vasárnap reggelre a gázszolgáltató szakemberei kijavították a hibát, mi...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés