Videó: Ajtóüvegeket tört, majd vitte, ami látott

Videó: Ajtóüvegeket tört, majd vitte, ami látott
© Fotó: police.hu
Hajdúszovát, Körösszegapáti – A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyben, és bíróság elé állítást javasolnak a hajdúszováti férfival szemben.

2017. december 6-án 22 óra 15 perc körül bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint Körösszegapátiban egy szórakozóhely előtt parkoló autóból eltulajdonítottak egy táskát, amely pénztárcát és személyes használati tárgyakat tartalmazott. Ezt követően betörték a közelben található élelmiszerbolt bejárati ajtajának ablakát, és ellopták a bent lévő pénztárgép kazettáját.

A feltételezett elkövető ezután egy lakatlan ingatlan ajtajának üvegét is betörte, bement az épületbe, ahol értékek után kutatott. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként elfogtak egy 21 éves hajdúszováti férfit, aki a bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható. R. Márkot a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2017. december 8-án elrendelt. Az egyenruhások az eltulajdonított tárgyakat hiánytalanul megtalálták és lefoglalták.

Ellene lopás vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a berettyóújfalui nyomozók lezárták és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a járási ügyészség részére megküldték.

– police.hu –Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés