Veszélyesen megdőlt fenyőnél is segédkeztek a tűzoltók

Akt.:
Veszélyesen megdőlt fenyőnél is segédkeztek a tűzoltók
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Emellett balesethez is vonulniuk kellett, és egy idős emberen is segítettek pénteken. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Péntek délelőtt egy tizenkét méter magas fenyő dőlt meg a közút és a járda felé, ezzel a forgalmat veszélyeztette Debrecenben, a Haláp tanyán. A debreceni hivatásos egység kéziszerszámokkal és láncfűrész segítségével eltávolította a fenyőt.

Három négyzetméteres területen a szemét égett a debreceni Szávay Gyula utcában tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók a helyszínen tartózkodó két munkással közösen vízzel teli vödrökkel oltották el a tüzet.

Vízvezető árokban a tetejére borulva állt meg egy személygépkocsi tegnap délután Tépe közelében a 47-es számú főúton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. Az autóban három ember utazott, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Avar, gaz és szemét égett tíz négyzetméteren pénteken a debreceni István utcában is. A megyeszékhely hivatásos egysége egy vízsugárral oltotta el a tüzet.

Késő este Hajdúböszörményben, a Csaba királyfi utcában egy idős ember lakásának ajtaját kellett a tűzoltóknak kinyitniuk. Az idős nő megsérült, és nem tudta a mentőszolgálatot beengedni otthonába. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal bejutottak, majd a sérültet a mentőknek átadták.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Berettyóújfalu és Derecske között egy szakaszon félpályán halad a forgalom. Egy csatornába hajtott és felborult egy személyautó a 47-es főúton, Berettyóújfalu és Derecske között - írja a katasztrófavédelem. A járműben hárman utaztak, mindannyian elhagyták azt, de könnyebben megsé...

Hajdú-Bihar - Több balesetnél helyszíneltek a rendőrök kedden a megyében. Egy hajdúsámsoni férfi az általa vezetett Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedett a 4808-as számú úton, Hosszúpályi felől Debrecen irányába 2018. október 30-án 6 óra körül - olvasható a rendőrség honlapján. Az első...



Berettyóújfalu.
HAON.HU






hirdetés