Szántóföldön végezte a Suzuki Újfalunál, három embert vittek kórházba

Szántóföldön végezte a Suzuki Újfalunál, három embert vittek kórházba
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Szerda hajnalban Debrecenben, reggel Hajdúhadházon is történt egy személyi sérüléses baleset. Összefoglaló.

Egy 78 éves férfi közlekedett az általa vezetett Suzukival július 26-án 5 óra 30 perc körül Debrecenben, a Kossuth utcában. A sofőr a Burgundia utca kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Ladával. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja. A mentők a Lada vezetőjét könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

bal2

Fotó: Matey István

A rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínén július 26-án 9 óra körül Hajdúhadházon, a Virág utcában. Egy 50 éves férfi közlekedett személygépjárművével a Kossuth utca felől a Batthyány utca irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy segédmotor-kerékpárossal. A baleset következtében a motoros az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

b2

Fotó: police.hu

A 42-es számú főúton közlekedett egy 63 éves nő az általa vezetett Suzukival július 26-án 18 óra körül Berettyóújfalu felől Földes irányába. A sofőr eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett, és az árkon keresztülhajtva egy szántóföldön állt meg. A baleset következtében a jármű vezetőjét és két utasát a mentők kórházba vitték. Az eset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

s1

Fotó: police.hu

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


1l2a2067
Debrecen - Két autó karambolozott szerda reggel a Kossuth-Burgundia utcák kereszteződésében, ahol egy Suzuki vezetője nem adta meg az elsőbbséget a Mikepércs felől érkező Samarának. A balesetben a szovjet autó vezetője sérült könnyebben. Fotó: Matey IstvánBerettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés