Pedagógusokat díjazott a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum

Pedagógusokat díjazott a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum
Püspökladány – A „BSZC Csillagai” elnevezésű díjátadó ünnepségét tartotta a Sárrét menti város Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája aulájában a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum a napokban. A centrum vezetősége hagyományteremtő szándékkal indította útjára ezt a rendezvényt, amely keretében a tanév során kiemelkedő eredményt elért tanulókat és felkészítő tanáraikat részesítették dicséretben.

A 13 tagintézményből 58 tanuló kapott főigazgatói elismerést és könyvjutalmat, valamint munkájáért 19 felkészítő tanár vehetett át főigazgatói dicsérő oklevelet. A kiemelkedő eredmények a szakképzés széles skáláját ölelték fel, a tagintézmények képzési kínálatában szereplő több szakma jeles tanulója képviseltette magát.

A rendezvényen adták át a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet is, melyet a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum felterjesztése alapján Balogh Zoltán miniszter adományozott három, a Centrum intézményeiben dolgozó, az oktatás terén legalább 25 éven keresztül kimagasló tevékenységet végzett, nyugállományba vonuló pedagógusnak. Gazsó Lászlóné hajdúböszörményi, Juhász Valéria és Kiss Béláné berettyóújfalui pedagógusok kapták az elismerést.

HBNBerettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés