Parkoló autóra szakadt egy faág Debrecenben, a tűzoltóknak kellett kiszabadítani a benne ülőket

Parkoló autóra szakadt egy faág Debrecenben, a tűzoltóknak kellett kiszabadítani a benne ülőket
© Fotó: Katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Nem csak a tűz, de a hideg időjárás is megdolgoztatta csütörtökön a megye tűzoltóit.

Lakóház melléképületének tetőszerkezete kapott lángra tegnap délután Berettyóújfaluban a Herpály utcában. Az épületet a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították és kihoztak egy darab gázpalackot is. A helyszínre vonuló egység a lángokat két vízsugárral és kézi szerszámokkal oltotta el. Az épületben két személy lakott, akik ez eset során nem szenvedtek sérülést.

t2

Fotó: katasztrófavédelem

Parkoló személyautóra szakadt egy fa ága tegnap az esti órákban a Domokos Lajos utcában. A gépjárműben tartózkodó két személy nem tudott kiszállni. A helyszínre érkező debreceni hivatásos tűzoltók a személygépjárműben tartózkodókat kiszabadították, majd a leszakadt ágat motoros láncfűrésszel eltávolították. Az eset során senki sem sérült meg. Az eset további két parkoló gépjárművet is érintett, ezekben azonban senki sem tartózkodott.

Lakóházakat is veszélyeztetve dőlt meg egy tujafa Debrecenben a Csörsz utcán egy családi ház udvarában. A helyszínre érkező debreceni hivatásos tűzoltók megállapították, hogy a megdőlt fa felsővezetéket is veszélyeztet, ezért a fa ágait kötél és dugólétra segítségével eltávolították. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Nem adott magáról életjelet egy idős ember tegnap délután a Hadházi úton. A kiérkező debreceni tűzoltók a lakás ajtaját kinyitották. A házban élő idős embert a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés