Nem sikerült a bravúr, harmadik lett az MVFC

Nem sikerült a bravúr, harmadik lett az MVFC
© Fotó: Matey István
Berettyóújfalu – Könnyedén nyert a Győr a zárófordulóban a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

Véget értek a férfi futsal NB I. 2016/17-es kiírásának küzdelmei: a felsőházban szereplő MVFC-Berettyóújfalu hazai pályán zárta a szezont hétfőn este, méghozzá nagy riválisa, a Rába ETO ellen. Az már korábban eldőlt, hogy a győriek hetedik bajnoki címüket is megszerzik, ám az újfaluiak részéről még kérdés volt, a második, avagy a harmadik helyen zárnak-e.

Sajnos 6–2-re kikaptak Trencsényi Jánosék az ETO-tól, a Dunaferr viszont 4–0-ra legyőzte az Aramist, így a Mezei-Vill bronzérmes lett.

Nem lacafacáztak a vendégek, Alex már a második percben vezetést szerzett a Rába-partiaknak, majd jött Seidler duplája, így az ötödik minutumban már 0–3 állt az eredményjelzőn. Időt kért a Berettyó, mely jót is tett, játékban feljavultak a hajdú-bihariak, ám ez az eredményen nem látszott meg. Sőt, Harnicshnak hála tovább hízott a győri fór. A hajrában aztán kétszer is szépen használták ki a zöldek megingásait az újfaluiak, előbb a játékos-edző Trencsényi, majd Magyar csökkentette a hátrányt, félidőben 4–2-re ment az ETO.

A szünet után inkább a küzdelem dominált, kevesebb helyzet alakult ki mindkét oldalon. A vendégek további két gólt is berámoltak, a végén vészkapus játékkal operált az MVFC, hasztalan, 6–2-re nyert az esélyesebb Győr.

Az idény közben edzőváltáson is átesett Újfalu így a harmadik helyen zárt, egy pozíciót javítva ezzel a tavalyi eredményén.

HBN


MVFC-Berettyóújfalu–Rába ETO 2–6 (2–4)

Pálfi István Rendezvényközpont, vezette: Szilágyi Norbert

MVFC: Mezei D. – Kovács I., Rábl J., Gál I., Szabó P. Csere: László M., Nagy B., Takács Z., Magyar Sz., Nagy I., Harmati T., Trencsényi J., Nagy D., Kondás K.

ETO: Tóth Gy. – Rei Oura, Alex, Drahovsky T., Seidler M. Csere: Matkovics G., Gémesi Á., Harnisch Á., Vas Á., Calvo Rodriguez, Sáhó K., Dávid R., Bognár B., Tama Á.

Gól: Trencsényi J. (18.), Magyar Sz. (20.), illetve Alex (2., 28.), Seidler M. (3., 5.), Harnisch Á. (13.), Sáhó K. (30.)Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés