Nem csak a halápi tragédiánál volt dolguk a tűzoltóknak

Halálos baleset a 48-as főúton Halápnál
Halálos baleset a 48-as főúton Halápnál - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A halálos baleset mellett még három karambolnál is intézkedniük kellett. Ügyeleti hírek szombatról.

Szombaton kora reggel Berettyóújfaluban a Dózsa György utca kereszteződésében egy személygépjármű egy kisteherautó és egy motorkerékpár ütközött össze. Személyi sérülés nem történt, de a járművek forgalmi akadályt képeztek, így a berettyóújfalui tűzoltók a járművek eltávolítására avatkoztak be.

Délben a 471-es számú főút tizenhetes kilométerszelvényénél, Aradványpusztánál egy személygépjármű az útról lesodródott majd az árokba hajtva a tetejére borult. A helyszínen egy ember súlyosan megsérült. A nyíradonyi tűzoltók a gépjárművet feszültségmentesítették, és a helyszínt biztosították.

Kora délután a 48-as számú főút tizenkettes kilométerszelvényénél, Haláp közelében három személyautó ütközött össze. A debreceni tűzoltók átvizsgálták a balesetben érintett gépjárműveket és feszültségmentesítették azokat. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint két ember könnyű sérüléseket szenvedett.

Ugyanezen az útszakaszon késő délután egy osztrák nemzetiségű és egy magyar gépjármű ütközött össze. A balesetben öten sérültek meg, és egy ember a helyszínen életét vesztette.

ha-1

Fotó: Matey István

A debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezéssel avatkoztak be és elvégezték a járművek feszültségmentesítését.

Öt elfogás, tizenhárom előállítás

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben egy személy vesztette életét, míg 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 22 esetben történt.


Halálos baleset Halápnál
Debrecen - Frontálisan ütközött össze két autó szombat kora este a 48-as számú főúton Halápnál. A balesetben egy fő a helyszínen életét vesztette, további négy embert a mentők kórházba szállítottak. A rendőrség teljes útzár mellett végezte a helyszínelést. Fotó: Matey István...

Hajdú-Bihar - Halálos baleset, súlyos sérülés, tűz, és rossz levegő miatt is riasztani kellett a hivatásosokat pénteken. A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 halálos kimenetelű közlekedési b...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés