Magyar és lengyel kamion ütközött éjszaka a 42-esen

Magyar és lengyel kamion ütközött éjszaka a 42-esen
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A bocskaikerti és a furtai baleset mellett is akadt dolga a rendőrségnek.

A 42-es számú főút 46-os kilométerszelvényében ütközött össze augusztus 2-án 23 óra körül egy magyar és egy lengyel kamion. A teherautók egymással szemben közlekedtek, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a járművek visszapillantó tükrei egymásnak csapódtak, majd betörték a vezetőoldali ablakokat.

ka2

Fotó: police.hu

A baleset következtében a járművezetők könnyű sérüléseket szenvedtek. Az eset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Halálos baleset Furtánál
Furta - Életét vesztette egy motoros szerda délelőtt Furta és Komádi között a 4219-es számú úton. A férfi – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság – egy kilométerkőnek ütközött. Azt egyelőre nem tudni, miért tért le az útról a motoros, a baleset körülményeit vizsgálják. Félpályás útlezárás ...

Fotó: Kovács Péter
Bocskaikert - Összeütközött két személyautó a 4-es főút hajdú-bihari szakaszán, Bocskaikert közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. augusztus 2-án 8 óra 10 perc körüli időben két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött a 4-es számú főút 238. kilométerszelv...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés