Két moldávot fordítottak vissza az ártándi határról

Ártánd – Az ártándi határátkelőhelyen a rendőrök két moldáv állampolgárral szemben intézkedtek.

Június 15-én 8 óra 44 perckor belépésre jelentkezett egy 24 éves moldáv állampolgár az ártándi határon. Az útlevélkezelő a Schengeni Információs Rendszer (SIS) segítségével megállapította a férfiról, hogy vele szemben az illetékes német hatóság beutazási- és tartózkodási tilalmat rendelt el. A rendőrök az adategyeztetést követően visszairányították a férfit Romániába.

Ezt követően aznap 14 óra 5 perckor szintén az ártándi határátkelőhelyen belépésre jelentkezett egy 53 éves férfi. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították a moldáv állampolgárról, hogy a Schengeni Információs Rendszer adatai szerint (SIS) az illetékes francia hatóság beutazási- és tartózkodási tilalmat rendelt el a férfival szemben, ezért őt visszairányították Románia területére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés