Késsel hadonászott egy utas a konyári vonaton

Akt.:
Késsel hadonászott egy utas a konyári vonaton
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu – Agresszívan viselkedett, többször is rászóltak, de nem higgadt le, inkább előkapott egy kést. Az ellenőr és az utasok vették el tőle. A berettyóújfalui rendőrök végül elfogták a hosszúpályi férfit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra április 2-án 14 óra 30 perc körül egy férfi telefonon tett bejelentést arról, hogy a konyári vasútállomáson nem tudnak egy agresszív utast leszállítani a vonatról, amely emiatt nem tud tovább közlekedni.

A járőrök a helyszínre mentek, és intézkedtek a 28 éves férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint kiabált egy másik utassal, és a jegyvizsgáló többszöri felszólítása ellenére sem hagyta abba az agresszív viselkedést, nem szállt le a járműről. Amikor a vonat megérkezett Konyárra, az utasok is felszólították a hosszúpályi lakost, aki ekkor egy kést vett elő, amellyel hadonászott. A jegyvizsgáló és az utasok elvették a férfitól a kést, aki továbbra is agresszívan viselkedett, és nem volt hajlandó leszállni a vonatról.

B. Bencét a rendőrök elfogták és előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták.

Vele szemben felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés