Kényszerítés és súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoznak a nádudvari incidens ügyében

Kényszerítés és súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoznak a nádudvari incidens ügyében
© Fotó: police.hu
Debrecen, Nádudvar – A fiatal gyanúsítottak 16 éves társukat többször megütötték, megrúgták, miközben megalázó utasításokat adtak neki egy nádudvari játszótéren – áll a police.hu-n megjelent közleményben.

A híradás szerint a rendőrségre február 25-én 19 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy 16 éves lányt két, ugyancsak fiatalkorú társa bántalmazott Nádudvaron, a Kossuth téren. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként két helybéli lányt azonosítottak és állítottak elő a Nádudvari Rendőrőrsre. A közleményből kiderül: a 15 és 16 éves lányok egy korábbi nézeteltérésüket rendezték a sértettel úgy, hogy többször megütötték, megrúgták, különböző megalázó utasításokat adtak neki és további bántalmazást helyeztek kilátásba. Mint írják, a gyanúsítottak telefonjukkal felvették a történteket, továbbá egy korábbi felvétel is a rendőrség birtokába került, amin az látható, ahogy az egyik lány egy férfit bántalmaz. A rendőrök a részletes nyomozati cselekmények végrehajtását, valamint a tanúk meghallgatását követően a két lányt március 14-én gyanúsítottként kihallgatták, melynek során elismerték a bűncselekmények elkövetését.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben kényszerítés bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.


Nádudvar - Két társa megvert egy 16 éves diáklányt Nád­udvaron, s az erről készült mobiltelefonos felvételt az internetre is feltöltötték. Az ügy hatalmas felháborodást váltott ki, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit – tájékoztatták a N...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés