Kedden is sűrű napja volt a hajdú-bihari tűzoltóknak

Baleset a 4818-as számú úton
Baleset a 4818-as számú úton - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Három karambolhoz riasztották őket, de egy sámsonkerti háztűzhöz is vonulniuk kellett. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Két kamion ütközött össze a 42-es számú főúton Berettyóújfalu közelében. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a járműveket átvizsgálták és áramtalanították. Az egyik kamionból folyt az üzemanyag, annak szivárgását a tűzoltók megszüntették. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Délután Hosszúpályiban, az Aradi utcában egy lakóház kéményében a korom égett. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók kéménykotró golyóval avatkoztak be. A házban egy ember lakót, ő ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Tépe közelében a 47-es számú főúton egy nyerges vontató pótkocsija csúszott az árokba, rakománya kukorica volt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a területet biztosították. Egy munkagép a rakományt átpakolta, majd egy kamionmentő a vontatót kihúzta az árokból. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A kamion vezetője nem sérült meg.

Este Monostorpályi közelében is baleset történt, két személygépkocsi ütközött össze. A létavértesi önkormányzati tűzoltókat riasztották a 4814-es számú útra, akik elvégezték a járművek áramtalanítását. Az autókban öten utaztak, négyen megsérültek, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Egy faház lángolt teljes terjedelmében kedden, késő éjszaka Hajdúsámson-Sámsonkertben, a Számadó utcában. A közel húsz négyzetméteres faházat egy vízsugárral a debreceni hivatásos tűzoltók oltották el, akik a beavatkozás közben az épületben egy elhunyt embert találtak. A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemét folytatott le.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Budapest - Leégett egy faház a Hajdúsámsonhoz tartozó Sámsonkertben, a Számadó utcában kedden késő éjszaka, a tűzoltók egy holttestet találtak a romok alatt - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán hajnalban az MTI-vel. Papp-Kunkli Nóra tájékoztatása szerint...

Frontális karambol Bánk és Létavértes között
Bánk, Létavértes - Frontálisan karambolozott két személygépkocsi a Létavértes és Bánk közötti, 4814-es úton, Monostorpályi közelében - közölte a katasztrófavédelem. Az első hírek szerint négy ember megsérült a balesetben. Őket kórházba szállították a mentők. A műszaki mentést, a katasztr...

A kép illusztráció
Hajdú-Bihar - A műszaki mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták - áll a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján. Összeütközött két kamion kedd reggel a 42-es főút Berettyóújfalu és Földes közötti szakaszán. A katasztrófavédelem elsődleges inf...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés