Jótékonysági focitornát rendeztek Újfaluban, debreceni bíró lett a gólkirály

Akt.:
Jótékonysági focitornát rendeztek Újfaluban, debreceni bíró lett a gólkirály
© Fotó: Kogyilláné H. Szófia
Berettyóújfalu – A berettyóújfalui Kabos Endre Városi Sportcsarnokban március 30-án immár harmadik alkalommal rendezte meg a Bihari Sebészeti Alapítvány a Jótékonysági Labdarúgó Tornát.

Az eseményen 10 csapat indult, köztük a Debreceni Járásbíróság, a Püspökladányi Járásbíróság és a Berettyóújfalui Járásbíróság közös csapata is. A jó hangulatú rendezvényre kilátogató szurkolók izgalmas mérkőzéseket és szép gólokat láthattak – olvasható a Debreceni Törvényszék honlapján.

A sporttal egybekötött gyűjtést követően az alapítvány képviselői elmondták, hogy a torna a jó célt szolgálta, hiszen a felajánlásokat egy gyógyszeradagoló pumpára szeretnék fordítani, amelyet a helyi Gróf Tisza István Kórházban használnának és remélhetőleg hatékony segítséget fog nyújtani a betegek gyógyulása érdekében.

A bíróság közös csapata a labdarúgó tornán a negyedik helyezést érte el, azonban a csapat tagja dr. Tóth Ágoston, a Debreceni Járásbíróság polgári ügyszakos bírája 5 találattal elhódította a gólkirályi címet.Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés