Embert gázolt a vonat Debrecenben

Akt.:
Embert gázolt a vonat Debrecenben
© Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Hajdú-Bihar – Püspökladányban pedig több ezer négyzetméteren lángolt az aljnövényzet, Nádudvar külterületén az utat is le kellett zárni az oltás idejére. Ügyeleti hírek.

Száraz gaz és nádas égett több helyen a megyében. Nádudvar külterületeire háromszor vonultak a püspökladányi hivatásos tűzoltók. Délután, a Kabához vezető útszakaszon a közúti forgalom is szünetelt az oltás idejére. Ugyanez az egység vonult a püspökladányi Közháti útra is, ahol háromezer négyzetméteren, foltokban égett a gaz.

Hajdúhadházon, az Árpád utcában háromszáz négyzetméteren égett az avar, amelyet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltottak el. Később a Botond utca végében is tűz keletkezett, ott is a böszörményi egység avatkozott be.

Zsákán, a Mátyás király utcában foltokban lángolt a száraz aljnövényzet, a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el.

Tiszavasváriba, a Temető utcába a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy nyolcvan négyzetméterre kiterjedő tűzet fékeztek meg egy vízsugárral.

Elütött a vonat egy embert tegnap este Debrecenben, a Bartók Béla út végében. A debreceni hivatásos tűzoltók mellett a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult. A tűzoltók a sérültet kiemelték a vonat alól, és a mentőszolgálatnak átadták – ismertette a szerdai eseményeket a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt.Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés