Ebéd könyvből és az internetről

Ebéd könyvből és az internetről
© Fotó: Kiss Annamarie
Debrecen – A világháló észszerű keretek közötti használatának előmozdítására hívják fel a figyelmet.


Vasárnap digitalizált családi főzésre hívott debreceni családokat az Egyszülős Központ és a Kőr Dáma Egyesület, így öt debreceni család főzhetett közösen a Séf Akadémia épületében. A recepteket az idősebbek inkább szakácskönyvekből olvassák, míg a legfiatalabb generáció az internet segítségével boldogul könnyebben. A közösségi főzéskor lehetőség nyílt „okosan” használni a világhálót.

Egyedülálló digi­talizált családi főzésre hívott debreceni családokat az Egyszülős Központ és az idén húsz­éves Kőr Dáma Egyesület.

Fotó: Kiss Annamarie

– A biztonságos internet napjának apropóján arra gondoltunk, hogy a téma komolyságára tekintettel egész februárban ebben a témakörben szervezünk programokat – mondta Nagy Anna, a budapesti Egyszülős Központ vezetője a szombati sajtótájékoztatón.

Vasárnap öt debreceni család főzött közös családi ebédet a Séf Akadémia épületében. – A recepteket a nagymamák és a szülők is legszívesebben szakácskönyvekből olvassák, míg a legfiatalabb generáció az internet segítségével boldogul könnyen a konyhában. A vasárnapi közösségi főzés alkalmával így kiváló lehetőség nyílt „okosan” használni a világhálót – tájékoztatott Porkoláb Gyöngyi, a Kőr Dáma Egyesület elnöke.

HBNBerettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés