Dinamikus duó lopott táskát Újfaluban

Dinamikus duó lopott táskát Újfaluban
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu – A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást azzal a két gyanúsítottal szemben, akik ellopták egy idős hölgy táskáját, aztán elfutottak.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy csökmői férfival és fiatalkorú társával szemben.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre április 26-án 10 óra 30 perc körül arról, hogy Berettyóújfaluban, az Árpád utcán kerékpározott, amikor a biciklije kosarából két férfi kilopta az értékeivel teli táskáját, majd elfutottak. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. T. Ernőt és fiatalkorú társát az egyenruhások elfogták és előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A rendőrség a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást július 31-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés