Csúcsforgalom a sürgősségin az alkohol miatt

Csúcsforgalom a sürgősségin az alkohol miatt
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Szilveszter éjszaka és az újév reggelén 25-30 fő, köztük két fiatalkorú került kórházba ittasság következtében Hajdú-Biharban.

Szén-monoxid mérgezés történt szilveszter reggel Magyarhomorogon. A családi házban a szén-monoxid jelző figyelmeztetett a kazánból áramló veszélyes gáz jelenlétére. A mentők egy idős nőt megfigyelésre kórházba szállítottak.

Két személyautó ütközött össze Debrecenben, a Böszörményi úton az év utolsó napján, délben. A baleset helyszínéről 1 könnyű sérültet vittek kórházba.

HBN


Illusztráció: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar - Szivattyúra is szükség volt a Csonkatorony utcában, a nánási tűzoltók a szomszéd megyében segítettek. Ügyeleti hírek az év utolsó napjáról. Elöntötte a víz egy családi ház pincéjét szilveszter délelőtt Debrecenben, a Csonkatorony utcában. A mintegy 30 centiméter magasan álló vizet a...

Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar - Két ittas sofőr is lebukott szilveszter éjszaka. Hírek a megyei rendőrségtől. A korábbi évek szilvesztereihez képest nyugodtan telt rendőrségi szempontból az óév utolsó éjszakája megyénkben. Tiltott petárdázás miatt nem intézkedtek a rendfenntartók. Elfogták viszont szilveszterko...

Illusztráció: Facebook / Országos Mentőszolgálat
Budapest - Országszerte több mint háromezer - ebben csak a fővárosban több mint ezer - riasztásuk volt a mentőknek a mostani szilveszteren - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója hétfő reggel az MTI-vel. Győrfi Pál közleménye szerint a mentők 3189 esetet láttak el szilveszte...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés