Csak kocsikázni szeretett volna az autólopással vádolt fiatal

Akt.:
Csak kocsikázni szeretett volna az autólopással vádolt fiatal
© Fotó: Youtube / PoliceHungary
Váncsod – A 20 éves férfi egy váncsodi ingatlan előtt parkoló autót tulajdonított el. A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát – közölte a rendőrség.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. február 25-én 14 órakor arról, hogy váncsodi háza előtt parkoló autóját valaki ellopta. A rendőrök a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, majd a Hajdú-Bihar Megyei Tevékenység-irányítási Központ az összes szolgálatban lévő járőrt tájékoztatta a lopott autóról. A gyors, összehangolt információátadásnak köszönhetően, az egyenruhások Berettyóújfalu, Dózsa György utcában meglátták az autót és intézkedés alá vonták – olvasható a police.hu-n.

A 20 éves férfit elfogták az egyenruhások és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A váncsodi lakos elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta a rendőröknek, hogy csak kocsikázni szeretett volna kicsit.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés