Busz és szauna is lángra kapott

Akt.:
Busz és szauna is lángra kapott
© Fotó: Pixabay
Hajdú-Bihar – Csak tűzesetekhez kellett kivonulniuk a lánglovagoknak szerdán. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Egy menetrend szerint közlekedő busz motortere gyulladt ki szerda délután Debrecenben, a Burgundia és a Kossuth utca kereszteződésében. A buszvezető egy porral oltó készülékkel oltotta el a lángokat a tűzoltók kiérkezése előtt. A buszon a vezetőn kívül nem tartózkodott senki.

Légkábel égett kora este Debrecenben, a Málna utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a területet biztosították az áramszolgáltató kiérkezéséig.

Tegnap este egy debreceni konditerem épületében egy szauna gyulladt ki, a Segner téren. A megyeszékhely hivatásos egység kiérkezése előtt a lángokat az ott dolgozók porral oltó készülékkel eloltották. A tűzoltók áramtalanították és átszellőztették a konditermet. A beavatkozás idejére a személyzet és a vendégek elhagyták az épületet.

Bakonszegen, a Petőfi utcában egy melléképület tárolójának tetőszerkezete égett tegnap este. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik két vízsugárral oltották el a lángokat dugólétrán keresztül. A tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az épületből. Az eset során nem sérült meg senki.Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés