BMW tört össze az István úton

Akt.:
BMW tört össze az István úton
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – A reggeli baleset mellett kiszáradt fához és égő avarhoz is vonulniuk kellett a hét első napján a hajdú-bihari tűzoltóknak. Ügyeleti hírek.

Személygépkocsi és egy teherautó ütközött tegnap a kora reggeli órákban Debrecenben, a Szoboszlói és az István út kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók a sérült gépjárműveket átvizsgálták, majd feszültségmentesítették. A katasztrófavédelem információi szerint a balesetben egy ember könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

b11Fotó: katasztrófavédelem

Kiszáradt fa akadályozta a forgalmat tegnap délelőtt a Diószegi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül, láncfűrész segítségével vágták ki a veszélyessé vált növényt.

Meglazult nemesvakolat hullott a járdára tegnap kora délután egy társasház faláról a Bem téren. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül eltávolították a sérült épületrészeket. Személyi sérülés nem történt.

Égett az avar Berettyóújfaluban, a Krúdy Gyula utcában. A lángoló aljnövényzetet a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Elkorhadt faág veszélyeztette a gyalogosforgalmat tegnap délután az István úton. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével közelítették meg a kiszáradt növényt, amit ezután motoros láncfűrésszel távolítottak el – tudtuk meg a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amely május 7-én 9 óra 30 perc körül történt. Egy segédmotoros Debrecenben, a Mikepércsi úton úgy közlekedett, hogy járműve sebességét nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg, és a mellette lévő sávban közlekedő tehergépkocsi elhaladásakor elvesztette egyensúlyát, és elesett – olvasható a police.hu-n. A motoros a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett.

ndFotó: police.hu

Egy férfi május 7-én 10 óra 30 perc körül személygépkocsival közlekedett Nádudvaron, az Ady téren. A sofőr a Fő utca és Ady tér kereszteződésénél megállt az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblánál, majd mivel a balról érkező két gépjármű kanyarodást jelzett, behajtott az útkereszteződésbe, ahol összeütközött a két személygépkocsit előző segédmotorossal. Az ütközés következtében a motoros elesett, és könnyű sérüléseket szenvedett. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.


Debrecen - A tűzjelző riasztására három járművel érkeztek a helyszínre a tűzoltók. Elfüstölt egy számítógép hétfő délelőtt a debreceni Pallagi úton üzemelő gyógyszergyár egyik épületében, a tűzjelző riasztására az épületben dolgozó nyolcvan embert kimenekítették - olvasható a megyei katasztrófavé...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés