Bevetésen az MVFC és a HTE

Bevetésen az MVFC és a HTE
© Fotó: Derencsényi István
Berettyóújfalu, Hajdúböszörmény – Csömörre látogat a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti, 17. fordulójában a listavezető MVFC-Berettyóújfalu; a felek pénteken 18.45-től csapnak össze.

A Mezei-Vill 44 ponttal vezeti a tabellát, a csömöriek 5 egységgel az utolsó, tizedik helyen állnak. November elején már találkoztak a csapatok, akkor a Pálfi István Rendezvénycsarnokban kiütéses, 8–2-es hazai siker született. Tekintve a két gárda tabellán elfoglalt helyezését, hasonló eredményre lehet számítani ezúttal is.

A női futsal NB I-ben szereplő Hajdúböszörményi TE együttese is meccsel pénteken, Quirikó Vivien tanítványai 19 órától fogadják a Gyulai Amazonokat. Az összecsapást a 11. fordulóból halasztották el. A HTE 18 ponttal a harmadik a tabellán, míg a Gyula 11 egységgel az ötödik. Október 20-án a Békés megyeiek otthonában találkoztak a gárdák, akkor 3–3-as döntetlennel zárult a derbi.

A böszörményiekre vasárnap is vár egy ütközet, akkor vívják majd meg a Magyar Kupa 3. fordulójának visszavágóját a Fradi ellen.

HBNBerettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés