Befejezték a nyomozást az ittas sofőr ügyében

Befejezték a nyomozást az ittas sofőr ügyében
© Fotó: police.hu
Berekböszörmény – A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát – közölte a police.hu.

A rendőrségre 2018. május 17-én 20 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Berekböszörményben, az Árpád utcában egy parkoló autónak, majd egy villanyoszlopnak csapódott egy gépkocsi – olvasható a rendőrség honlapján. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol alkoholszondát alkalmaztak a jármű vezetőjével szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért a 36 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai szerint a helyi férfi nem megfelelően választotta meg az autója sebességét, lesodródott az útról, ahol először egy parkoló gépjárműnek ütközött, majd egy villanyoszlopnak csapódva állt meg. A baleset következtében a sofőr és az utasa is könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a férfit, majd vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés