Balesetek Hajdú-Biharban: az egyik jelzőtáblát döntött, a másik árokba csapódott

A polgári baleset helyszíne
A polgári baleset helyszíne - © Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A napokban több személyautó, egy motoros és egy betegszállító mikrobusz is ütközött.

Június 11-én 21 óra körül Polgár külterületén fának ütközött egy személyautó, miután sofőrje túl gyorsan hajtott és lesodródott az útról. A baleset során az autóvezető épp a 35-ös főút felől Polgár irányába hajtott, amikor elvesztette uralmát a jármű felett. Négy utas könnyű sérüléseket szenvedett.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Balesetet szenvedett egy férfi június 12-én 11 óra körül Debrecenben, amikor a Kígyó utca felől a Kossuth utca irányába közlekedett. A sofőr nem adott elsőbbséget a Kossuth utcai kereszteződésnél a neki jobbról, a Faraktár utca irányába közlekedő motorosnak, akivel összeütközött. Az eset során a motorkerékpárt vezető férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Jelzőtáblát döntött és árokba csapódott egy betegszállító mikrobusz június 12-én 19 óra körül a 4811-es úton, miközben Konyár felől Derecske irányába hajtott. A sofőr rosszul választotta meg a jármű sebességét, amelynek következtében gépjárműve áthaladt a bal oldali útpadkára. A baleset során az autóban utazó 47 éves nő súlyos sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

Biciklis gázolt gyalogost június 12-én 8 óra körül Derecskén, a Köztársaság úton. A nő figyelmetlenül lépett ki a parkolóból a gyalogos- és kerékpárútra, ahol nekiütközött egy kerékpáros. A balesetben a nő az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

– police.hu –Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés