Autóra szakadt egy faág a Babits Mihály utcában

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – Ezen kívül tűzesetekhez és balesetekhez kellett vonulniuk pénteken a hajdú-bihari tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Péntek reggel faág hasadt személygépkocsira Debrecenben, a Babits Mihály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az ágat motoros láncfűrésszel távolították el.

Hajdúböszörmény közelében egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött tegnap délután. A villanyoszlop az úttestre dőlt. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.

Délután Bakonszeg külterületén egy háromszázötven négyzetméteres területen lábon álló gabona kapott lángra. A berettyóújfalui és szeghalmi tűzoltók oltották el a tüzet.

Berettyóújfalu határában harminc négyzetméteren a tarló égett tegnap délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Az M35-as autópályán, a harminckilencedik kilométerszelvénynél egy személygépkocsi lesodródott az útról. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autó vezetője megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Villamosbaleset a Nádor utcánál
Debrecen - A Nádor utcánál egy személyautó nekiütközött a 2-es villamosnak. Személyi sérülés nem történt - tájékoztatott a DKV. A közlekedési társaság híradása szerint a helyszínelés délután 3 óra körül véget ért, helyreállt a közlekedési rend. Fotó: Matey István A helyszínelés befejezéséig a 2...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés