Berettyóújfalu segít

Berettyóújfalu segít
Felhívást tett közzé dr.Lingvay Csaba rendőralezredes, rendőrségi főtanácsos, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kapitányságvezetője a Borsod megyei árvízkárosultak megsegítése ügyében.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság 60 fővel vett részt az árvízi védekezésben. E segítségen túl a kapitányság vezetője összefogásra szólított föl, és adománygyűjtő akciót indított, melyhez csatlakozott Berettyóújfalu város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala, valamint a Berettyóújfalui Kistérség Polgárőr Egyesületei. Szeretnék továbbá, hogy a Bihari Kistérség lakosai, közintézményei, egyesületei is csatlakozzanak felhívásukhoz, hiszen minden adományra, felajánlásra égetően szüksége van a sokat szenvedett északi régiónak!

Különösen szükség lenne ruhaneműkre, takarókra, ágyneműkre, tisztító- és fertőtlenítő szerekre, továbbátartós élelmiszerekre, különböző ásványvizekre, palackozott vizekre, mivel az ivóvíz minősége alkalmatlan emberi fogyasztásra.

 

Napi 24 órában

 
A felajánlásokat a rendőrkapitányság ügyeletén, napi 24 órában folyamatosan, 2010. június 20-ig várják, melyet a rendőrkapitányságon összegyűjtve Berettyóújfalu Város Önkormányzatával összefogva juttatnak el a rászorulóknak.  Adományaikat típus szerint, elkülönítve (ruhaneműk, takarók, tartós élelmiszerek, fertőtlenítő- és tisztítószerek, palackozott italok), és szállításra alkalmas módon adják le, kérik a szervezők!

A gyűjtéssel kapcsolatban tájékoztatást az 54/402-024 telefonszámon adnak!.

Gyűjtés helye: Berettyóújfalui Rendőrkapitányság,
Berettyóújfalu, Kossuth u. 17-19. sz.

A rendőrkapitányság személyi állománya, és a kezdeményezéshez csatlakozottak nevében a kapitányságvezető mindenki jószándékú segítségét előre is köszöni!

– Miklós-Szabó Antal településriporter –