Berettyóújfalú: Pedig olyan jól indult…

Berettyóújfalu – A tavalyi szerényebb teljesítmény után bizonyítási vágytől fűtve, újult erővel, elszántan vágott neki a 2010/11-es bajnokságnak a Berettyóújfalui SE (BUSE).

Jól is indult az őszi szezon az újfaluiaknak, akik egy Nagyecsed elleni, idegenbeli győzelemmel kezdtek. Ezután azonban jött a mélyrepülés, egy döntetlen mellett inkább a vereségek domináltak a további fordulókban. – Az elmúlt négy mérkőzésünkön összesen egy pontot tudtunk szerezni, ez adta meg az utolsó lökést döntésem meghozatalához. Úgy érzem, vezetőedzői szerepkörömben nem tudok tovább segíteni a társaságnak, ezért inkább félreállok. Szakosztályvezetőként, technikai vezetőként és edzőként túl sok feladatot vállaltam magamra, amivel nem bírok. Éppen ezért, az előbbi két titulusomat megtartva, a klub elnökségével egyeztetve lemondtam az edzőségről – vázolta a történteket a leköszönő tréner, Balogh Barna.
 

Régi-új ismerős

 
A BUSE a jövőben a Szentpéterszegről érkező Kártik József vezetésével készülhet. – Kártik szaktárs már tevékenykedett a csapatnál, tehát nagyjából tisztában van a helyzetünkkel, tudja, milyen problémákkal küzdünk – gondolok itt a különböző munkahelyi, iskolai elfoglaltságokra –, illetve az erényeinket is ismeri. Bízom benne, hogy az új vezetőedző fel tudja rázni a gárdát, és elindulhatunk felfelé – fogalmazott Balogh Barna, akitől további személyi változtatásokról is értesültünk. – Próbáljuk megerősíteni a játékosállományunkat: régi csapattagunk, Gál István visszatér hozzánk Erdélyből, Turzó József iskolai dolgait letudva ismét rendelkezésünkre áll, illetve a futsalosok támogatására is számítunk – zárta le a beszélgetést a Berettyóújfalu eddigi mestere.
 
SZADÓ