Berényi Rolandot nem tudják megállítani

A Taskó Figthing csapata
A Taskó Figthing csapata - © Fotó: Magánarchívum
Budapest, Debrecen – Hiába győztek a Taskó Fighting harcosai, sérülés miatt feladták a küzdelmet.

Tizenkettedik fordulójához érkezett a Harcosok klubja elnevezésű küzdősportgála versenysorozat, aminek a fővárosi Vasas Sportcsarnok adott otthont. A telt házas eseményen több mint 20 – K-1, MMA és muay thai – meccset láthatott a nagyérdemű. A rendezvényre meghívást kaptak a Taskó Fighting harcosai is, akik ezen az estén nem kötöttek barátságot Fortunával.

Túlsúly

A -71kg-os K-1 MAX 8-as tornán Makula Tamás 3:0-s pontozással verte Tóth Bencét (Keszi Gym), de nem tudta folytatni a küzdelmet a legjobb négy között, mivel eltört a sípcsontja. Kovács Krisztián is hasonlóan járt klubtársához, hiába győzte le a budapesti Szende Dávidot, a következő harcra nem tudott kiállni. A fiatal tehetségnek, Horváth „Lovas” Tamásnak mindössze egy menet jutott, egy térdrúgás után feladta a küzdelmet a torna későbbi győztese, Gyarmati Imre ellen.

A K-1-es nehézsúlyú 8-as tornán az exbokszoló Kontra Csaba képviselte a Taskó Fightingot. A debreceni harcos 88 kg-mal mérlegelt, míg ellenfele, a magyar küzdősport ikonja, Zathureczky Zsolt 118 kg-ot nyomott. A 3X3perces mérkőzés végig nagy verekedést hozott, s végül 2:1-es pontozással Zathurecky diadalmaskodott, aki végül megnyerte a nyolcas tornát.

Az utolsó fellépő Berényi Roland volt, aki K-1-es meccsen az első menetben egy fejre mért térdrúgással legyőzte Bújdosó Ádámot, s így már nyolcadik győzelménél jár.

A hajdúsági fightereket Fark Vilmos vezetőedző, Szalai Antal, Asztalos „Mata” János, Deél István, Simon Imre, Kis Szixtusz Sámuel és Taskó Rodrigó készítette fel.

HBN