Bereczkiék „álomautóval” nyertek Veszprémben

A murvás terep feküdt Bereczkiéknek
A murvás terep feküdt Bereczkiéknek - © Fotó: Magánarchívum
Veszprém, Debrecen – A Bereczki Norbert, Kozma László duó egy új versenyautóval mutatkozott be a Veszprém Rallye murvás szakaszain: a Peugeot 208 R2 ezen a megmérettetésen debütált a debreceni duó alatt.

A „kis oroszlán” hibamentesen teljesített, és szakaszról szakaszra gyorsultak a fiúk, aminek kategóriagyőzelem lett a vége.

– Kimondhatatlanul örülünk, hogy mi mutathattuk meg a hazai nagyközönségnek ezt az álomautót. Egy vérbeli versenyautó, profi kiszolgálással – ezt kaptuk a szlovénoktól. Jól autózható gép, reménykedünk abban, hogy lesz még lehetőségünk versenyezni vele. A viadal végére egészen jól „belaktuk” az autót, ennek köszönhetően győztünk a kategóriánkban, megnyertük a Pirelli Kupát és a 2WD-ben a másodikok lettünk, amivel teljes mértékben elégedettek vagyunk. Nagy köszönettel tartozunk Sedlák Gergőnek, hogy ez a verseny ilyen formában összejött! – fogalmazott Bereczki Norbert.

A debreceniek közül a Szabó Ákos, Nyakacska Bálint páros egy Citroen C2R2 Max versenyautóval a kategória 3. helyén végzett, ugyanúgy ahogy a Forgács Barnabás, Géczy Tamás duó, akik BMW 328i-vel teljesítették a ralit.

HBNSporthírek