Helyi közélet

2017.02.15. 15:15

Vádemelési javaslat a táskarablókkal szemben

Téglás - A hajdúhadházi rendőrök három férfi ellen fejezték be a nyomozást.

Téglás - A hajdúhadházi rendőrök három férfi ellen fejezték be a nyomozást.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2016. október 29-én 20 óra 15 perc körül arról, hogy három férfi odalépett hozzá és a kerékpárját követelték Tégláson. A sértett ennek nem tett eleget, ezért bántalmazták, amely következtében a 18 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az elkövetők ezután elmenekültek a sértett hátizsákjával és az abban található értékekkel. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A helyi lakosokat a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály a két 16 éves fiúval és a 19 éves B. Attilával szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 2017. február 14-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában