Benkő női fehérneműket tervezne

Benkő női fehérneműket tervezne
Villámgyorsan álmodja meg a férfi és a női ruhákat is az ezermester botrányhős.

Benkő Dániel az utóbbi időszakban sok mindenbe belevágta a fejszéjét a médiaiparban, botrányról botrányra bizonyította, hogy másra is képes, többre hivatott, mint előző életében, ahol mezei lant- és gitárművészként kápráztatta el a zeneművészet kedvelőit.

A Cool Live-ban ezúttal legújabb önképző hivatásáról, a ruhatervezésről mesélt Zimány Lindának.

A lantpengetőről hamar kiderült, hogy teljesen más felfogásban közelíti meg a szakmát, neki nincs szüksége arra a tudásra, arra a tervezési folyamatra, amit a divatipar nagyjai évtizedekig vagy akár egy egész életen át tökéletesítgetnek, hiszen egy röpke mondattal rávilágított a lényegre: „ami egy perc alatt nincs kész, az el van rontva”.

Dániel eddig főként férfiruhákat tervezett, de elárulta, hogy jövő héten már várható a női kollekció. Saját munkatempójában ez nem meglepő, hiszen akad olyan Benkő-skicc, mely húsz másodperc alatt papírra vetődött.

– Egyszerűségre kell törekedni, semmi fakszni, fölösleges dolgok vannak ma a divatban manapság, egyszerűség kell – mondta Benkő Dániel a Coolnak.

A női test imádójaként a fehérneműk tervezésébe is szeretne belevágni és fontosnak véli, hogy ruhakölteményei a hölgyek derék-csípő vonalából induljanak ki, mivel saját tapasztalatai szerint egy férfi ezt keresi egész életében.

Forrás:netbulvar.hu