Benkő és Andi botrányt okozott

Benkő és Andi botrányt okozott
Sosem volt a Valentin-nap nagy rajongója, ám Benkő Dániel most úgy döntött, emlékezetessé teszi a szerelmesek napját.

Más volt az ő wellness-ük, mint másoké – szögezte le Benkő Dániel, aki a közelgő Valentin-nap alkalmából egy meglepetés hétvégére vitte el párját, Andit. Nem hagyták ki az uszodát, a szaunát, a masszázst, de a szexről szólt a dolog legfőképpen. Andreával két dolgot szoktak csinálni: vagy szeretkeznek, vagy alszanak. Néha esznek is – nevetett a lantművész. – írja a ma.hu.

A szaunában és az uszodában el is ragadtatták magukat, rájuk is szóltak a jelenlevők – vallotta be Benkő, aki szerint az embereket zavarba hozza egy csók is, nemhogy egy meztelen test vagy szenvedélyes ölelkezés. A lantművészt nem érdekli, hogy megbotránkoztat másokat, ösztönösen azt teszi, amit jónak lát. Ők nem alakoskodnak, és a szállodában is bebizonyították, hogy kapcsolatuk nem csak ál-szerelem.

Benkő Dániel bevallotta: Andrea is ösztönlény, buja nimfa, vad cigánylány, akinek minden porcikája gyönyörű. Dániel szerint vigyáznia kell az alkajára, ezt ő maga is megteszi. Egyébként anyává teszi Andit, ha ő akarja, és a kétlaki életükre is megoldást keres hamarosan – adta hírül a Hot! magazin.

Forrás és folytatás: ma.hu