Bencsik Tamara: A vetkőzés óta több fellépésem van!

Bencsik Tamara: A vetkőzés óta több fellépésem van!
A Megasztár énekesnője nemrég a Playboy kérésére dobta le magáról az összes textilt, de a rosszmájú kritikák ellenére Ő csak jól járt az egésszel!

Bencsik Tamara hamar meghozta a döntést, hogy levetkőzik a Playboy fotósa előtt, de a családjával már nehezebb volt elfogadtatnia a dolgot. “Először nem nagyon tetszett az anyukámnak, kérdezte, hogy mit kell mutatnom, majd megtudakolta, hogy biztosan akarom-e?!

Nézze meg a szexi képeket is!

Én végül akartam, mert szerintem minden nőnek a rejtett vágya az, hogy valamilyen formában aktfotók készüljenek róla, mert ez önbizalmat ad!” – meséli a tabutv.hu riporterének Bencsik Tamara, akit támadások is értek a pucér fotósorozat miatt.

Nem foglalkozik a negatív kritikákkal

“Nagyon sok ember azt gondolja, hogy úgy látszik, hogy már nem megy neki az éneklés, és megmutatja a pi**ját… Nem pa! naszkodom, mert amióta meglett a fotózás, azóta megsokszorozódtak a bulijaim! Én most ezt büszkén mondom, mert nekem ez jó, és ilyenkor is azoknak a véleménye számít nekem igazán, akik hozzám közel állnak!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Bencsik Tamara, aki nem foglalkozik a negatív kritikákkal.

Forrás: www.tabutv.hu