Bemutatták a Honda autóját

Bemutatták a Honda autóját
Az RA108-as kódnévre hallgató járgánytól nagy előrelépést várnak a japán csapat vezetői, a tavalyi szezon ugyanis rendkívül rosszul sikerült a Hondának.

Jenson Button csak hat, míg Rubens Barichello egyetlen pontot sem szerzett a 2007-es futamokon. A siker érdekében már tavaly leigazolták a Ferrari korábbi technikai igazgatóját, Ross Brawn-t. A két pilóta az idén is Button és Barrichello lesz .

“A tavalyi év nagyon rosszul sikerült nekünk, ami igazi csalódás volt. De ez már a múlt. A Hondánál olyan embereket alkalmazunk, akik nem félnek a legtöbbet kihozni magukból, még akkor sem ha esetleg hibáznak.

A hibák természetesek, amikor valakinek nagyra törő tervei vannak, de én csak egyetlen hibát engedélyezek mindenkinek. A legfontosabb, hogy tanuljunk belőlük és továbblépjünk” – nyilatkozta Yasuhiro Wada, a Honda elnöke.

Nick Fry, a Honda csapatfőnöke a bemutatón elmondta: a régi kocsikból nem tartottak meg semmit sem az RA108-as tervezésekor. Az autó midnen egyes részletét kicserélték, új aerodinamikai rendszert terveztek az autóhoz és teljesen új karosszériát terveztek hozzá.

Még több Forma-1

 

Címkék: , , ,


További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek