Bemutatkozik az új gyönyörű fémmobil

Akt.:
Bemutatkozik az új gyönyörű fémmobil
© Fotó: mobilarena.hu
Fedezd fel a 7. érzéket, hogy szabadjára engedhesd a kreativitásod! A Honor bemutatta új mobil zászlóshajójának európai verzióját.

A digitális generációnak készült, egy kézzel is kényelmesen kezelhető Honor 7 teljes fémvázzal és számos innovatív funkcióval érkezik, melyeket egy dedikált „okos” gombbal és mozdulatvezérelt ujjlenyomat-olvasóval lehet aktiválni.

Élmény a tapintása

A Honor 7 fémháza prémium tapintási élményt kínál. Az 5,2 hüvelykes méret, a jól elhelyezett gombok és szenzorok emellett lehetővé teszik az ergonomikus, egykezes használatot.

A készülék keret nélküli, fémből készült ujjlenyomat-olvasója lehetővé teszi a 360 fokos, gyors beolvasást. Így a Honor 7 bármilyen szögből felismeri az ujjlenyomatunkat. A szoftver emellett öntanuló, így a felismerési pontosság folyamatosan növekszik a használat közben. Az intuitív mozdulatvezérlés pedig lehetővé teszi a különböző akciók végrehajtását a hívások fogadásától kezdve a fotózásig.

Az A53 architektúrára épült, intelligens HiSilicon nyolcmagos Kirin 935 processzornak, a 3 gigabájtnyi RAM-nak és a 16 gigabájtos belső tárhelynek köszönhetően a Honor 7 elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy zökkenőmentes teljesítményt nyújtson. A készülék „L” alakú alaplapja mindeközben kizárja a melegedést.

A konnektivitást a Huawei Signal+ technológiája és az intelligens kettős antennafelépítés biztosítja, amelyek együttese a gyártó szerint nyolcvanszor jobb sebességet és erősebb jelet biztosít a versenytárskészülékekhez viszonyítva.

Csúcs akkumulátorral

A 3100 mAh kapacitású akkumulátor ezalatt hosszú rendelkezésre állási és használati időt biztosít, ami a gyors töltési lehetőséggel együtt a Honor 7-et ideális társsá teszi a folyamatosan internetező vásárlók számára.

A készülék 20 megapixeles fő kamerája a Sony IMX 230-as szenzorára épül. A Honor saját PDAF gyorsfókuszálási technológiája és az f2.0 fény­erejű objektív kombinációja lehetővé teszi, hogy a Honor 7 még rossz fényviszonyok között is jó minőségű képet készítsen, akár 0,1 másodperc alatt. Az előlapi, 8 megapixeles kamera ezalatt széles látószöget, f2.4-es fényerőt és beépített LED fényt kínál. A Honor képjavító technológiájával és panorámafelvételi képességével tökéletes szelfi és csoportos szelfi eszköz.

ÉKN