Belügyminisztérium: az MSZP vádaskodása minden bizonyítékot nélkülöz

Akt.:
Budapest, 2012. július 20., péntek (MTI) – A Belügyminisztérium közlése szerint minden konkrét bizonyítékot nélkülöz Nyakó István (MSZP) vádaskodása azzal kapcsolatban, hogy Tállai András államtitkárnak köze lenne két pedagógus elbocsátásához.

A szocialista országgyűlés képviselő korábban nyílt levélben fordult Tállai Andráshoz a mezőkövesdi középiskolából elbocsátott két tanár ügyében.

“A valódi mondanivalóval, megoldási javaslatokkal nem rendelkező MSZP régi bolsevik módszerrel, személyes támadással igyekszik e hiányosságáról elterelni a figyelmet” – tartalmazza a tárca pénteki reagáló közleménye.

Mint írják, a Nyakó István minden konkrét bizonyítékot nélkülöző vádaskodása személyében támadja Tállai Andrást, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkárát “ahelyett, hogy az emberek valódi problémáival foglalkozna”.

Tállai András ezért arra kéri Nyakó Istvánt, hogy próbáljon megoldási javaslatokkal előrukkolni az emberek valódi problémáira, a lejáratási szándékot és a rágalmakat pedig visszautasítja.

Nyakó István korábban azt közölte: a két pedagógust szocialista kötődésük miatt bocsátották el, miután az iskolájuk átkerült az Egri Főegyházmegye fenntartásába. 

MTI