Belőle nem lesz mintaférj: barátnője épp szült, ő meg titokban elvett valakit feleségül

Akt.:
Belőle nem lesz mintaférj: barátnője épp szült, ő meg titokban elvett valakit feleségül
© Forrás: metro.co.uk
A férfi azt állította, hogy csak a vízum miatt vette feleségül a német állampolgárságú nőt.

A 24 éves Heather McGillion épp a kórházban volt, mert komplikációk alakultak ki a terhességében, mialatt barátja, Adonis Rodriguez épp egy másik nőt vett el feleségül. A két fiatal a Dominikai Köztársaságban találkozott, együtt tervezték a jövőjüket és már egy éve egy párt alkottak amikor Heather teherbe esett és úgy döntött hazautazik az Egyesült Királyságba életet adni a gyermekének.

A dominikai Adonis viszont nem kapott vízumot, hogy a szigetországba utazzon, legalábbis a lány ezt hitte. A nő megszülte a Diego névre keresztelt gyermeket, később viszont nem várt meglepetés fogadta, a Facebookon. A barátai ott küldtek neki egy képet, amelyen a 21 éves férfi feleségül vesz egy német turistát, ugyanabban az időben, amikor ő világra hozta a gyermeküket.


Pictured is Adonis Rodriguez and new wife Julia at their wedding. A woman has told how her boyfriend married another woman while she was giving birth to their baby. Heather McGillion, 24, had fallen for handsome Adonis Rodriguez while they both working as holiday reps in the Dominican Republic. After more than a year together, Heather, from Johnstone, Renfrewshire, fell pregnant and the pair made plans for family life on the Caribbean island. However after suffering complications during her pregnancy she decided to temporarily return home to Scotland to give birth but her partner was denied a visa. But as she welcomed her son Diego into the world, she was horrified after receiving a message on Facebook from a friend showing Adonis, 21, marrying a German tourist called Julia. Heather, a trained dancer, said: "When I opened the message it felt like I had been hit by a double-decker bus. "Adonis had his arms around a woman and she was wearing a wedding dress."

Forrás: metro.co.uk


– Amikor megnyitottam az üzenetet úgy éreztem magam, mint akit elgázolt egy emeletes busz. Adonis karjaiban ott volt egy nő, menyasszonyi ruhába öltözve. Ez annyira abszurd volt, hogy nem is akartam gondolni rá. Még csak néhány hetet töltöttünk távol egymástól és ő máris talált magának egy új nőt, akit feleségül is vett – fogalmazott Heather. Megjegyezte, a nő egy évvel korábban szállt meg egy dominikai szállodában és akkor lett Adonis ismerőse a neten, de a férfi kitartott amellett, hogy semmi nincs köztük.

Heather ezt követően felhívta a férfit, aki azzal magyarázta tettét, hogy csak a vízum miatt vette el a német állampolgár Juliát és csak annyit mondott Heathernek, hogy sajnálja. – Hülyének érzem magam, amiért megbíztam Adonisban, de semmilyen figyelmeztető jele nem volt ennek az egésznek. Ő is ugyanúgy örült a babának, mint én, mégis egy másik nőtt vett el – tette hozzá.

(Metro)

Címkék: , ,hirdetés