Belökte az autójába, ráült, és nyomni kezdte a szemét

Püspökladány – A püspökladányi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 41 éves helyi férfival szemben, aki előzetes szóváltás után az utcán támadta meg az ügy sértettjét.


A nyomozás adatai szerint K. József 2015. szeptember 14-én 17 órakor Püspökladányban, a Petri Pál utcában egy helyi férfit előzetes szóváltást követően megtámadott és bántalmazott. Az esetet követően a sértett feljelentést tett a Püspökladányi Rendőrkapitányságon. A rendőrök ezt követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján megállapították, hogy a 41 éves férfi előzetes szóváltást követően, egy korábbi vitájuk miatt a sértettet arcon ütötte. Ezt követően a bántalmazó a férfit a nyakánál fogva belökte az autójába, ahol ráült, megfogta a nyakát, majd az ujjával nyomni kezdte a sértett szemét. Ezután a támadó elhagyta a helyszínt. A helyi lakost a nyomozók bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság a gyanúsított ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

– police.hu –
hirdetés