Belerúgott az autóba

Miután elküldték a vendégségből belerúgott a házigazda gépkocsijába
Miután elküldték a vendégségből belerúgott a házigazda gépkocsijába - © Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
Debrecen – Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás az ellen a fiú ellen, aki miután elküldték a vendégségből belerúgott a házigazda gépkocsijába.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét hívta telefonon 2014. február 20-án 18 óra körüli időben egy debreceni lakos, mivel egy fiatal férfi megrongálta az utcán parkoló gépkocsiját.

A helyszínre érkező járőrök felvették a kapcsolatot a bejelentővel, aki az egyenruhásoknak elmondta, hogy ismeri a fiatalt, aki vendégségben volt náluk, amikor összevesztek. A házigazda megkérte a 18 éves fiút, hogy viselkedése miatt távozzon otthonából, mire a vendég dulakodni kezdett, majd az utcán belerúgott a sértett személygépkocsijába, melynek hatására a jármű hátsó sárvédője behorpadt, a kipufogó leszakadt.

A rendőrök a helyi lakost lakásán elfogták és előállították a kapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki N. Jánost, aki beismerő vallomást tett.

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –