Helyi közélet

2015.03.05. 11:20

Valami baj van a gyerekkel?

Debrecen - Minden rendben, vagy aggódni kell? Szabad ilyesminek megtörténnie? Dr. Vekerdy Tamás ma este a Lovardában!

Debrecen - Minden rendben, vagy aggódni kell? Szabad ilyesminek megtörténnie? Dr. Vekerdy Tamás ma este a Lovardában!

A legnépszerűbb magyar gyermekpszichológus új előadását az egész országban ma hallgathatjuk meg először! A két leggyakoribb kérdés, amit a szülők és pedagógusok feltesznek Vekerdy Tamásnak: „Tanár Úr, normális ez a gyerek?!” és „Ez a jelenség/viselkedés normális...?” Mindkét kérdés mögött az az aggodalom húzódik meg, hogy természetes, az adott életszakasszal járó, átmeneti jelenséggel állunk szemben, vagy valami rendellenességgel, súlyosabb problémával, amibe be kellene avatkoznunk. Vekerdy Tamás ezért összeállított egy – tőle megszokott módon kitűnő, informatív, szórakoztató – előadást, amelyben azt veszi sorra, hogy milyen (akár meglepőnek tűnő, vagy a szülők számára kellemetlen, zavaró) jelenségek tartozhatnak hozzá a normális, egészséges fejlődéshez, és melyek azok az intő jelek, amik arra utalnak, hogy baj van, és érdemes szakember segítségét kérnünk.

A Nyitott Akadémia standján – számos más pszichológiai témájú könyv mellett – kedvezményes áron lehet megvásárolni Dr. Vekerdy Tamás műveit, melyeket a szerző szívesen dedikál is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában