Belekben sincs „Rudolf-ugy”

Belekben sincs „Rudolf-ugy”
A törökországi edzőtáborban senki sem foglakozik az utóbbi hetek történéseivel.

Az idei esztendő legtöbbet vitatott, DVSC-vel kapcsolatos híre kétség kívül Rudolf Gergely átigazolásának herchurcája volt. A végül az olasz első osztályú Genoánál kikötő csatár sorsának alakulása jócskán megosztotta a közvéleményt.

Mint ismert, január elején derült fény arra, hogy a játékossal 2007-ben megkötött négyéves kontraktus – egy adminisztrációs hiba miatt – csupán idén nyárig szól, ezt pedig azt jelentette, hogy Rudiért csak a téli átigazolási időszakban kaphat pénzt a Loki, július elsejétől ugyanis szabadon igazolható. Egy ideig csupán néhány külföldi gárda puszta érdeklődéséről volt szó, ám a múlt héten a labdarúgó és menedzsere, Filipovics Vladan Amszterdamba utazott, ahol hosszas tárgyalásokat folytattak az Ajax képviselőivel. Akkor úgy tűnt, hogy létre jöhet az üzlet, de pénteken robbant a bomba: Rudolf a menedzsere tudta nélkül Olaszországba utazott és megegyezett a Genoa együttesével. Az itáliai klub viszont csak júliustól számít a válogatott támadóra, ezért mindenki a DVSC-TEVA álláspontjára volt kíváncsi: milyen sors vár a következő félévben Rudira?

A hét elején aztán mindenki számára megnyugatató megoldás született, a játékosra nyárig ugyanúgy számít a klubja, mint eddig, a futballista pedig mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a Loki megvédje bajnoki címét.

A siker közös érdek

Tény, hogy akadnak olyan szurkolók, akik az elmúlt időszakban megorroltak Rudira, ám a többség tudomásul veszi, hogy mint minden magyar labdarúgó, ő is szeretné megmérettetni magát egy magasabb szintű bajnokságban, a légiós élet anyagi előnyeiről nem is beszélve. Rudolf úgy véli, hogy ha továbbra is hasznosan játszik és gólokat lő, akkor senki sem fog kételkedni abban, hogy fontos-e neki a Loki minél jobb szereplése.

A társai mindenesetre bíznak benne, hiszen – annak ellenére, hogy vélhetően mindenkinek van az ügyről véleménye – semmi sem utal arra, hogy valaki is másképpen viszonyulna a csatárhoz. A pályán pedig aztán végképp elképzelhetetlen, hogy a csapat érdeke elé helyezzen bárki is egyébb szempontokat. Mert a siker mindenkinek a közös érdeke.További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek