Bekerült a Magyar Vívó Szövetség elnökségébe a debreceni vívóklub vezetője

Bekerült a Magyar Vívó Szövetség elnökségébe a debreceni vívóklub vezetője
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Szombaton rendkívüli közgyűlést tartott a Magyar Vívó Szövetség. A DHSE-PMD Vívóegyesület ezúttal a zöld asztalnál ért el hatalmas sikert. Az egyesület ügyvezető igazgatóját, Serra Györgyöt a közgyűlés beválasztotta az MVSZ elnökségébe.

A szombati közgyűlésnek egyetlen napirendi pontja, az elnök és az elnökség megválasztása volt. A korábbi elnököt, Csampa Zsoltot egyhangúlag választotta meg a 94 küldött. Az általános alelnöknek Dr. Kamuti Jenőt, szakmai alelnöknek Somlai Bélát, a társadalmi kapcsolatokért felelős elnöknek Nagy Tímeát, míg a gazdasági alelnöknek Tuschák Katalint szavazta meg a közgyűlés.

Ezt követően az elnökségi tagok választása következett. A debreceni egyesület ügyvezető igazgatójának nem kellett sokáig izgulnia, hiszen rögtön az első fordulóban megkapta a szükséges szavazatokat. Ezúttal tehát a zöld asztal mellett ért el átütő sikert a debreceni vívóklub.

– DHSE-PMD Vívóklub –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés