Bejelzett a gyorsteszt, lebuktak a kábszeresek

Hajdúböszörmény – A hajdúböszörményi rendőrök elfogtak két helyi lakost, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert fogyasztottak.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást Sz. Balázzsal és G. Milán ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 17-én 22 óra 15 perc körüli időben a rendőrök Hajdúböszörményben, a Petőfi utcában járőröztek, ahol két gyanúsan viselkedő fiatalemberre lettek figyelmesek. A járőrök igazoltatták a 19 és 20 éves helyi lakosokat, amely során felmerült a gyanú, hogy a fiúk kábítószert fogyasztottak. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállított fiatalokkal szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Sz. Balázs és G. Milán a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottak az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

Hajdú-Bihar megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 20 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.