Bejárati ajtót lopott, hogy eladhassa

Akt.:
Nyíradony – A nyíradonyi rendőrök elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akivel szemben bíróság elé állítási javaslattal a nyomozást befejezték.

A nyomozás adatai szerint november 13-án délután 3 óra körül egy épülőfélben lévő nyíradonyi családi házba egy ismeretlen kifeszítette a már beépített bejárati ajtót, amit leszerelt és ellopott. A ház tulajdonosa másnap vette észre a bűncselekményt és feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök a városban adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként egy helyi lakosnál megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított ajtót. A férfi elmondta, hogy egy ismerőse ajánlotta neki, hogy van egy eladó bejárati ajtaja, amit ő meg is vett, azt nem tudta, hogy lopásból származik. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható G. Lajost a rendőrök november 23-án elfogták és a Nyíradonyi Rendőrőrsre előállították. Kihallgatásán a 22 éves helyi lakos a nyomozóknak elmondta, hogy azért lopta el az ajtót, hogy azt eladja.

A gyanúsítottal szemben a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást november 24-én befejezte és az ügy iratait bíróság elé állítással megküldte az ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés